onsdag 21. mai 2008

Oldemødre

Denne flotte jakken fikk jeg av den ene oldermoren til mini.. hun hadde hørt i en sammenkomst at jeg syntes brunt og rosa var så fint sammen.. å dermed ble denne jakken til !! Den er litt stor enda.. så den legges pent i " vente litt til " skuffen : )
Kjempeflott.... hun er 76 år og helt klar i hode.. husker alle rim å regler fra hun var liten.. det er så koselig. 15 mai tok jeg dette bilde av mini og den andre oldermoren hennes.. hun er 90 år og bor på gamlehjem.... hun har fått alzheimers, men hun smiler hver gang vi kommer på besøk. Hun stråler opp når mini er med..det er så kjekt å se !! Synes dette bilde ble så søtt... en 90 år gammel hånd møter en 7 mnd gammel : )

8 kommentarer:

Den gode feen sa...

Åh for eit fantastisk bilete av dei som held hender!! Fekk lyst å vise eit bilete eg har av minstemor i fanget på si oldemor. Mormor stråler ekstra når ho har oldebarna på fanget, ho er så stolt fordi ungane diggar ho. Nydeleg jakke i kjempefine fargar!!

Gerd, p, sa...

Koselig/heldig dere er som har ei oldemor ,som er frisk .Den jakka var no fin da.ha en fin dag.

Grip dagen sa...

Hipp hurra for gamle, strikkende oldemødre! De er gode å ha.
Koselig kofte mini hadde fått!

Det var et gripende bilde av ung hånd som møter gammel.

Den gamle hånda minner veldig om min oldemor.
Jeg besøkte henne da jeg hadde født min første datter. Oldemor var 96 år, senil og kjente oss ikke. Men da ho fikk en baby på fanget, begynte ho straks å klappe henne på ryggen og bysse henne.
Det viste at instinktene var der.

Du kan vel ikke sitte å lese blogg hele dagen. Du har vel endel planter å vanne... Puh, det så veldig travelt ut det der...
Lykke til ...-kanskje vi får håpe på regn...?
NEI, det siste der trekker jeg tilbake!
Ha det fint, da! Marit

Aina sa...

Sååå koselig bilde:0)
Og jakken var nydelig, tulla di har nok en av de fineste strikkede garderobene jeg vet om.

Ha en flott torsdag, og lykke til med vanningsjobben:0)

borghild sa...

For et skjønt bilde, og for en flott gave å få!! Min bestemor strikket også til meg, mest på maskin, og jeg husker som om det var i går den rosa genseren som hun hadde strikket til min første skoledag, jeg syntes jeg var sååå fin i ny rosa genser og burgunder cordfløyelsbukser:-) Klem B:-)

chatrine sa...

Så hærlig! bildet av den gamle og ungen damen er jo bare fantastisk!!!
Å jakken son dem "andre" gamle damen har strikket var bare nydelig! Å ja hun har helt rett, brunt og rosa er nydelige farger isammen!!!!

Ønsker deg en flott helg!
Klem fra chatrine:)

chatrine sa...

son dem.... som den;) skal det være;)

lilleann sa...

kjempe koselig bilde, og ellers veldig flott blogg du har :) Liker selv shabby chic godt :)
Med ønske om en god helg i fra nord :)

*Lilleann*