torsdag 19. mars 2009

Puss puss så får du ....

Et flott "sølvbestikk "!! Jeg var innom fretex i dag. Disse 6 suppe / dessertskjeene fikk bli med hjem . De var helt sorte nesten...nå har jeg gnikket og pusset så armen er helt øm..ble de ikke flotte ?
Synes de hadde så flotte detaljer.Nå ligger de å skinner side om side i den ene figgjoskålen jeg kjøpte på loppis i helgen !!

Nå holder sambo og 4 naboer på og montere en gammel lekehytte i hagen..Den er gammel og slitt så den skal jeg pusse opp !! Om DU har en lekehytte legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan suge til meg inspirasjon !! : )5 kommentarer:

Christine Louise sa...

Så nydelige bestikk :) Jeg elsker slike gamle bestikk altså :)

Ha en flott kveld..

Klem fra meg..

borghild sa...

Flott tøy du har kjøpt, og sååå fine skjeer!! Jeg har stått opp tidlig hver frilørdag de siste ukene, bare for å sjekke avisen for loppemardeder, og nå, når jeg har jobbelørdag, tror du ikke det er to store!!! Jeg blir så frustrert! Tenk på alle skattene som ligger der som jeg går glipp av!!!:-(
Klem B:-)

Briggs lekehus sa...

Nydelig! Er kjempeglad i detalrikt bestikk:-)

Ja,finner kjolene som regel på Fretex, men også bruktbutikker.Har "opparbeidet" en god stabel etterhvert.spesielt etter at jeg bodde i København;-)

kjekt å oppdage bloggen din:-)

mi-rachel sa...

veldig fint bestikk.

Mitt og Mine sa...

For ett kupp...kjempe søte skjeer! jeg ikke en lekestue, men ønsker meg en...:))