søndag 30. september 2007

Bursdag og strikkegaver.

Fikk 2 par tova tøfler og vanter til LilleBa : )

I dag var det bursdagsfeiring hos svigerfar. Etter kaker og kaffe peiltes praten raskt over på strikking til det første barnebarn og olderbarn som er ventet om kort tid.. ( har termin 18 okt ) de er kjempeflinke å strikke alle mann på samboers side.. Så da fikk jeg i tillegg til dagens gaver bestillt en hvit sommerkjole , tubestrømper ( som jeg har prøvd 3 ganger selv å strikke uten hell ) , en jakke, en djevellue og Lisbeth Dalhs lange flettestrømper til meg selv : ) Dette er virkelig luksus.. i tillegg har de begynt å strikke sett til en baby born dukke som babyen ( mrk. som ennå ikke er født ) skal få når hun er 3 år!!!. Ivrige strikkere ja : ) Men for all del kjempestas for oss.. skulle bare ønske jeg var en flink strikker selv..det er jo så mye fiiint-- og småting til baby går jo så fort å strikke sies det... og med min dårlige tålmodighet hadde det passet perfekt..
I morgen er det bursdag igjen.. Mor blir 50 år.. så da må jeg lade opp til smørbrød og kaker igjen.. maaaaange bursdager i oktober i vår krets., alt for mange.

1 kommentar:

Aina sa...

Måtte kommentere her og jeg, det er så kjekt med venner og familie som kan strikke, spesielt når en venter smått. Jeg fikk, ehm vi da,en gutt 23.juli og vi fikk sommerdress, labber, strikket bukse og jakke til han. Så kjekt for jeg kan jo ikke strikke selv, heller ikke hekle så en venninne heklet det nydelige vognteppet. Kan tenke meg dere venter i spenning nå ja:) Nyt de siste dagene og gled dere:-))