mandag 3. september 2007

Hyllen er på plass.


Endelig har jeg fått opp billedlisten min i stua ! Nå kan jeg bytte ut mine malerier hyppig uten å lage nye huller i veggen.. skulle bare vært litt bredere slik jeg hadde hatt plass til noen andre småting..

Her viser også noen av mine siste malerier. Ta gjerne kontakt dersom det er noen du er interessert i . Ønsker dere alle en flott uke.

4 kommentarer:

Kath sa...

Hei!Koslig blogg du har fått deg.Likte skiltene dine veldig godt!Takk for hilsen på min blogg.Jeg har ikke fått den oppskrifta på norsk nei så foreløpig ligger bootiesene på vent.

Frk. Mille sa...

Så koselige hylla du har fått deg Miss T. Så har du nok ein gang vært flinke med penselen din. Steinfine bilder.

Katarina sa...

Hei! Angående butikker i København så er det en noen jeg synes er verdt besøket.Vet ikke om du kjenner disse fra før,men jeg skriver dem ned..
KIRK (Kompagnistræde,ligger i parallellgaten til strøget)
H.SKJALM P(ligger ved Nikolai kirken)
NOTRE DAME (Nørregade,ligger ved strøget,opp mot Vår Frues Kirke)
LISBETH DAHL Købmagergade

Butikk med Fransk landsstil (lit t dyr) Husker ikke hva den heter,men
den ligger i Gothersgade,ned i kjelleren.
Ellers vil jeg riktig anbefale deg å dra litt ut fra byen med buss 1A til et sted som heter for Hellerup/Charlottenlund- STOPPET heter for Strandvejen. Der ligger det mange flotte butikker, og spesielt to helt utrolig skjønne,med fransk landstil, Riviera Maison mm,som er desidert mine favoritter. Her bruker jeg å handle det meste.Hellerup er en superskjønn plass også,med mange spennende butikker og stoooore villaer.
Håper dette kunne være litt til hjelp i allefall.. Klem - Hvis du lurer på noe mer er det bare å spørre.

Katarina sa...

Flotte bilder du har laget!