onsdag 18. juni 2008

Glanstid

Jeg har holdt på å rydde ut av det som skal bli mini sitt rom.. i mellom allslags rot og vas fant jeg denne gamle boka stappafull med gamle glansbilder : ) De ligger i press mellom sidene..
Jeg vet ikke hvor boka kommer fra eller hvor gammel den er.. har prøvd å finne det ut uten hell.. på første side står det til Gerd fra Pappa..men fortsatt ingen som kan si hverken hvem Gerd eller Pappa er.. mystisk.
Har ikke fått sett skikkelig igjennom den ennå., men det ser ut til at det er mange koselige historier i den.. Jeg skal nok lese fra denne når vesla blir gammel nok for gonatthistorier på sengekanten.

Ønsker deg en flott kveld og håper ikke GLANSTIDEN din er over !! hehe : )

8 kommentarer:

love River sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
prinsessa1976 sa...

Så heldig. Drar kjensel på noen av disse glansbildene. Herlig med slike minner. Husker vi samla i telefonkatalogen! Ha en herlig kveld, MISS T. Masse klemmer fra Elin:O)

Whoopsi Daisy sa...

Så koselig å finne slike bøker. OGså med gamle skatter i, så blir det jo ekstra stas. En så velbrukt ut og har sikkert vært til glede for mange tidliger.
Ha en fin lesestund.
Mvh
Whoopsi Daisy

Tove sa...

Så koselig å finne en sånn bok da. Glansbildene så kjempefine ut:)

Magny sa...

ÅÅÅHHH, DETTE RØRER MEG...
SKJØNNT!!-
oG for EN DEILIG KAKE....

Magny sa...

så koselig med besøk fra deg~~~

Magny sa...

så koselig med besøk fra deg~~~

Hilde sa...

Den boken har jeg også. Arvet den etter min pappa. Husker at farmoren min leste for meg fra den når jeg var på besøk. Nå står den i hyllen på sønnen min sitt rom. Gleder meg til å lese for han fra den.