lørdag 6. desember 2008

Julevask og ny Tilda !

Den store flotte Tildaen som står så elegant på sjeken har jeg kjøpt av Virre. , den er superfin og har masse flotte detaljer. I helgen fikk jeg endelig plantet hvite svibler.. glassenglene mine er også på plass. Julekrybba står oppå et gammelt skap jeg har i stuen sammen med en koselig lysslynge gir det en god julestemning om kvelden når mørket faller på. Er veldig glad i den krybba, fikk den av mormoren min for mange år siden før hun døde. Den minner meg om henne : )

Noen av sviblene fikk plass i en stor keramikkskål sammen med litt mose og en pyntekrone.

I dag har jeg fått tatt julevasken i nesten hele 1 etg.. og bakt 2 sorter til med julekaker. Fingerkrem og risboller : )

4 kommentarer:

Frk. Mille sa...

Ååååå, den julekrybben var jo kjempeflott. Så flink du er. Bra du har blitt frisk igjen. Nå må kroppen din få fred over jul hvertfall :)

Strikkelines sa...

Du...det maleriet over....ved tilda...nydelig...har du sjøl malt det? God advendtskveld

NUSSE sa...

Så utrolig flott du har det! Kjempekoselig julestemning :-) Men det trykket bak julekrybben...kan jeg spørre hvor du har fått tak i det? me like!!!

Ha en fin uke :-)

NUSSE sa...

Ok så litt lenger nede nå hva du hadde gjort. Genialt! Skulle gjerne hatt litt av det innpakningspapiret ja! :-) Veldig lekkert.