søndag 6. april 2008

Barnerom

Lørdagen leverte jeg prinsessa et par timer til svigermor, slik at jeg fikk gjort unna endel handling og maling. Når jeg hentet henne hadde de gått tur og vært innom butikken og kjøpt denne skjønne " nattassen " til lille gullet : ) Tusen takk. Jeg fikk malt et støk på dette bordet som skal stå på mini sitt rom.
Etter 3 strøk ser det slik ut.. Eg ska også male ABCD i lysegrått på ene siden og 123... på andre siden hadde jeg tenkt.
Malte ennå et par kurver...

Hengt opp en gardin på mini sitt rom.. bak gardinen skjuler pappas kontor seg.. Å det er så rotete at jeg hang opp en gardin for å slippe å se på det.. ..Funket bra det syns eg. Litt stæsj til barnerommet.
Søndagen har jeg brukt til å tusle rundt i hagen igjen.. ryddet i mer i kjelleren. Gått tur 2 ganger til miljøstasjone med plast, glass og metallboss. Malt sjenken et siste strøk..altså strøk nr 5 !!! Var klar for å få den inn i stuen i dag, men i dagslys og full sol så det så ujevnt ut at jeg malte den en gang til.. I morgen håper jeg på et innlegg med den nymalte sjenken...Gleder meg !!! håper det blir bra : )
Nyt resten av søndagen folkens. Det skal jeg, med litt nykokt kaffe og risbrødsjokolader..mmmm. Tusen takk for alle kommentarer på extreme makover kjelleren min : )

7 kommentarer:

Karna sa...

Så mye fint du viser, må være gøy å style et barnerom, finnes jo så mye fint!

Gleder meg til min første tur til hagesenteret, blir nok flere roser, klematis, peoner og stauder på meg også....

Ha en fin uke!

Fru Fjeldhammer sa...

så kreativ du har vært, her var det mye fint! Skapet ble jo kjempeflott, mitt blir nok hvitt etterhvert det også.. må bare gjøre det når det blir litt varmere ute og minsten kan sove borte.. å nemlig stå i stua og male for møblene er altfor tunge å bære frem og tilbake! Gleder meg, trodde aldri jeg skulle si det om maling av møbler!

Ha en fin søndagskveld.

chevostar sa...

Så flotte ting du viser som du har kjøpt! Gøy å gjøre litt stas på barnerommet!

Ha en flott uke!

Kine sa...

Kjempefin blogg du har her,ser ut som det blir et lekkert barnerom:) Ha en fin mandag!

silje-sin sa...

Så nydelige ting du har kjøpt til lillemor,og til rommet hennes! Gleder meg til å se rommet ferdig:) Så flott vaskekjelleren deres ble,er det ikke rart hvor fort det kan bli så mye bedre? Men kan dere fortsatt oppleve at den fylles med vann? Det er jo veldig dumt isåfall! Ha en flott mandag! klemmer fra silje.

Minime sa...

hei

Jeg må si du er flink til å svinge malerkosten. Og vaskerommet ble kjempefint. Og på bare en time. Ja, der kan en se. Det trengs ikke alltid så mye får å få det fint. Kan jeg linke til din side hos meg?

Hilsen Minime

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Hei

Ble litt nysgjerrig jeg nå - hvordan maler du kurver? Spray?