Det spirer i kjøkkenvinduet mitt. Dufter godt gjør det også. Karse har mange bruksområder. Det er godt på fisk, leverpostei, omlett, sauser og kylling.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Koselig du titter innom. Hjertelig velkommen ! Kjekt om du legger igjen et spor så jeg kan besøke din blogg : )
8 kommentarer:
Hei, Åh så herlig å se karse i vinduet ditt. Jeg ble inspirert til å begynne med mine frø. God helg fra Siv
Karse hadde jeg nesten glemt.Har nesten ikke hatt det siden datteren vår var liten.Takk for tips.
Ja.. den karsen har jo flere bruksområder... og så er den jo så dekorativ! Jeg og jenten min på 2 har sådd.. så hun får se hvordan den spirer og gror for hver dag som går!!
Ha en fortsatt god helg!
-charlotte-
Oi spennende, blir kjekt å se hvilke vekster som dukker opp hos deg. Du må gjerne dele erfaringer, ikke så lett å dyrke urter...
Ha en strålende flott søndag
*Siv*
Dette var noe jeg gjorde tidligere men som helt har blitt glemt. Karse er jo skikkelig godt! Tror jeg må prøve meg på dette igjen.
Flott karse i vinduet, nå blir det mye sunn mat med karse fremover :)
Gleder meg også til våren og pantingen skal begynne. Vi må være tidlig ute og plante frø i drivhuset mitt.
Karse er godt ja, kan ikke vente til urtene spirer i vinduet mitt. De fleste urter skal jo plantes i mars, april...så nå venter jeg utålmodig på mars! (: Hva annet skal du plante da?
Hei, Takk for hyggelig hilsen. Ha en fin tirsdag. klem Siv
Legg inn en kommentar