søndag 19. april 2009

Effektiv helg.

Slik ble bedet tilslutt med duk og bark. Jeg har et ganske stort berg i hagen min. Det er vanskelig å klippe plenen inntill her... så jeg har planer om bed langs hele den ene siden. Her ser dere epletreet mitt som jeg plantet i fjor. En Hortenisa skimtes såvidt med sine små grønne knopper.

Slik ble det etter litt graving og en full brun dunk med gresstorv ! Til nå har jeg plantet en Hortensia, Peon, lange prestekrager og disse nesten avblomstrede perleblomstene skal jeg også sette her.

Terassen er vasket med terassevaskeren. Beisingen får vi ta ved neste annledning. Er veldig fornøyd med denne helgens innsats. Det har vært strålende vær hele helgen og jeg har fått noen fregner på nesen... kroppen er trett etter masse jobbing. Nå kaller sofaen : )


God søndagskveld!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Virkelig en effektiv helg! Deilig å være ferdig med å vaske terrase gulvet tenker jeg! Håper du får en fin uke!

Aina sa...

Effektiv og flinke dere har vært i helgen da, støvsugd kjelleren jeg;-P
Så du er velkommen hit til ugressåkeren hvis du mangler tidsfordriv hehe..
Ha en fin ny uke!

Størhuset sa...

Så flink du har vært da. det bildet har jeg kjøpt på en liten butikk i nærområdet, men det er fra Ib Laursen, så det kan jo hende noen nettbutikker har det,ha en flott dag!

MODERN COUNTRY sa...

Oj så mye dere har fått gjort, det ble bra! Så deilig å få ferdig terasse gulvet. Her driver vi og planlegger, sammen med naboen, å legge gulv selv Men vi får ikke bestemt oss hvordan underlaget skal bli seendes ut. Tre, heller eller stein? Funderer..

Håper du får pakken din snart, det tok sin tid denne gangen har jeg skjønt. Og håper du blir fornøyd!

Klem/Aina