fredag 25. januar 2008

Godt i gang !!

Har begynt å fjerne stoffet.. SLIT..
Var faktisk ganske fint det stoffet som var under hadde ikke vært så falmet..
En drøss av slike var stoffet festet med.. spikret godt nedi uten hode.. vondt å få ut.. rene treningsøkten : )
Tror kanskje dette stoffet blir litt voldsomt..men dette er gardinstoff så det er tykt og godt...men må nok finne noe mer nøytralt.. hvitt tenker jeg : )
Dette linstoffet jeg snakket om i forrige innlegg.. var ikke noe linstoff men noe spinntynt bomullstoff. Dette kan jeg nok heller bruke som underlag før jeg fester hovedstoffet slik at det blå ikke synes igjennom. Tror denne omtrekkingen blir mye mer arbeid enn det eg hadde trodd. Orginaltrekket var sydd fast og ikke bare stiftet på rundt selve sitteputen...jiiks... fortsettelse følger ....

3 kommentarer:

chatrine sa...

Hehe, tøff stol! Jeg har 2 stk slike selv (sitter i en nå;) Min er rosa... ikke spes fint, men engang skal di også få nytt trekk:) Så har jeg en orange også...
Blir bra når du blir ferdig!
Klem:)

Lisbeth sa...

hi,hi;der har har jeg vært, måtte søke assistanse og endte opp med et løst trekk.Men fint ble det, så ikke gi opp!
God helg til deg!
Klem fra Lisbeth

Lene sa...

Hei :)

Så koselig blogg du har selv, du :)
Og du, vi hadde omtrent to prikklike stoler til den du viser her i barndsomshjemmet mitt. Lurer på hvor i all verden de ble av??

Bladde meg litt nedover - og jeg kan ikke annet enn si ja takk - jeg hiver meg mer enn gjerne med på den turen deres til New York - råflott hotell - misunnelig, misunnelig :)

Ha en finfin lørdagskveld - og ei god natt etterhvert :)