torsdag 3. april 2008

20 dager igjen !!

Te me reise te NEW YORK !!!! juhuuu... Nedtellingen har starta : )
Eg ska ha betydelige mere poser enn det denne elegante damen har... solbriller ska eg nok ha på for å skjule de vidle øynene mine når det er butikker overalt !!!! Time square ... : ) glede meg sånn!!!! men grue meg te å ver vekke fra lille prinsessen.., men hu har det nok som plommen i egget hos besteforeldrene. Me ska på Mama Mia på Broadway, spise på TAO ( sex og singelliv ) og Baltazar for å nevne noe.... å sist men ikkje minst : SHOPPING !!!!

9 kommentarer:

BO sa...

Åååå misunne deg!
Håpar verkeleg at dine lykkeønskingar ang. lottomillionen slår til! :-)

Bo med barn sa...

Åh...du trenger jo ikke dra på picninc...selv om det hadde vært veldig hyggelig...du skal jo på DEN ferien!! Hadde blitt på flekken!

Shop til you drop:)

My little heaven sa...

Ja det blir nok en kjempe fin tur, var der selv i februar. Man får mye for pengene sine nå som dollar er så lav! Kos deg masse:o)

Hulda sa...

Så spennende med reiseplaner! :)

silje-sin sa...

heldiggris:) Dere får sikkert en kjempefin tur! Takk for kommentar hos meg,var koselig å titte innom din blogg også:) Ha en FLOTT tur! klem fra silje.

silje-sin sa...

Jeg slenger gjerne TV-benken over til deg:) Vet ikke hvorfor,men jeg synes det er skikkelig tiltak å male møbler.. Tror denne må pusses først i tillegg,og da blir det ihvertfall utsatt:) Ha en fin kveld:)

lillemy sa...

Dette høres helt fantastisk ut! Ikke rart du gleder deg masse! Det hadde jeg og gjort!

Ha en flott fredag!

chatrine sa...

Mamma mia showet kan du bare GLEDE deg stort til! Det er et kjempefint stykke!!! Jeg var å så det i London for noen år siden:)
Å alt det andre du skal gjøre da... en smule misunnelig her jeg sitter;)
Ha en super helg!
Klem fra chatrine:)

fru Pink sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos oss:)
Aahh, NY! Heldiggris:) Kos deg max!!