fredag 11. april 2008

Fredag

I dag var jeg på plantasjen for å handle inn planter til den planlagte hagehelgen min.. men tror dere ikke de var helt utsolgt for hvite syrintre !! å i tillegg fikk de heller ikke inn mer !!! Sur ble jeg og gadd derfor nesten ikke se på andre ting. Et epletre ble det nå ivertfall på meg og noen margeritter : ) Treet skal plantes i løpet av helgen , plenen skal klippes, gjødsles og plommetreet skal beskjæres. Håper på litt govær, men regn er meldt her på Vestlandet. Hmmm.. så vi får se hva helgen bringer !Det er nok noen år til epletreet mitt ser slik ut.. så dette blide lånte jeg fra nettet : )

God helg !

6 kommentarer:

chatrine sa...

Heihei!
Treet ditt kommer til å bli vakkert, å bære mange frukter!:)
Om du ikke fant syrin, så kan det jo hende de kan ha det et annet sted, man vet aldri;)
Ha en super helg ute i hagen!
hos meg skal det males:)
Klem fra chatrine:)

fru Pink sa...

Aah, den som hadde hatt et sånt tre:) Finfint!!

Ha en GOD helg:)

borghild sa...

Så kjedelig når ikke de har det en skal ha!! Selv kjøpte jeg tusenfryd i dag, hermet litt etter Marit, så får vi se hvor lenge de varer...
Jeg synes også syriner er så flotte, og den deilige lukta da...:-) Kanskje ikke det beste treet for allergikere, men for alle oss andre er det fantastisk, spør du meg... God helg! Klem B:-)

borghild sa...

Glemte å si at jeg virkelig misunner dere den New York-turen!! Skulle såå ønske det var meg! Har bodd i USA en periode, men har aldri vært i 'the big Apple'. Har så lyst til å dra over igjen, men må vente til mannen har litt mer fri på sommeren. Skal vi dra hele familien, må vi jo ha 2-3 uker. Kan iallfall tenke meg at dere finner nok å fylle opp koffertene med:-)

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

lillemy sa...

ååå Det er så spennende å ha epletre i hagen! Kjempe gøy å høste inn sine egne epler ! Jeg fikk epletre for to år siden, og i fjor kom de med epler! kjempestas!

Håper du fikk en fin hagehelg!