søndag 31. august 2008

Seilskute på besøk

I går kom statsråd Lehmkuhl seilende forbi huset vårt. Det er Oljemesse i byen så det er derfor vi har fått slik staselig besøk. Jeg fikk et knippe bilder av herligheten. prøvde meg litt i photoshop, med klipping og liming å syns resultatet ble ganske bra. Jeg skal ha noen slike maritime bilder i bruntoner i rammene mine nå i høst...så er det jo litt ekstra kjekt når en har tatt bildene selv : )
Jeg har øyeblikk bursdag så et fotokurs står øverst på ønskelisten. Flott kamera har jeg jo, men man må jo kunne bruke det skikkelig : )

6 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Bildet ble jo kjempe fint;) Jeg har også biursdag snart!Fotokurs kunne jeg også virkelig ha tenkt meg!

Vi jabbes!;)

Virre sa...

Det bildet kommer til å bli kjempe fint på veggen. Staselig skute i ett staselig hjem. Du er dyktig du Miss.T :) Så koselig å høre at du likte julestrømpa, kommer nok i bloggshoppen min ja. Regner med jeg legger den ut i løpet av uka sammen med noen andre små juleting som er under produksjon :) Ha en fin ukestart i morgen da!

. sa...

Nydelig bilde, det kommer til å bli kjempefint på veggen.
Gamlå

LYKKEBO sa...

For nydelig bilde, og det er så fint med sånne litt bruntoner på fotografier..

Karna sa...

Såååååå fint!!! Nydelig når du får den "brunfargen" om du skjønner.

Nå holder elektriker på å montere lys i gangen her, så nå skal de store bildene opp på veggen...Gleder meg, og når de er kommet opp, tror jeg at jeg må bestille noen flere....he,he..

CosiFanTutta sa...

Kjempeflott bilde! Jeg skulle også ønske jeg kunne strikke, men det er jo aldri for sent å lære seg! Kanskje et nyttårsforsett?
Ha en fin helg!