onsdag 28. januar 2009

Denne skal bli...

ny og fin. . jeg ble ikke ferdig med denne kommoden i helgen, men jeg har skrudd av håndtakene og sparklet igjen hullene. Har sett for meg kun en knott per skuff siden den er så liten. Leker med tanken på å male den lys turkis, men er usikker. Hva synes DU jeg skal gjøre med den ? Den skal inn på barnerommet som ellers går i hvit og rosatoner.

7 kommentarer:

Villa Valle sa...

Lys turkis tror jeg blir knallfint! :) Lykke til!

fru Pink sa...

Lys turkis ville vært helt topp på den! Jeg malte en liten kiste og en tallerkenhylle i farge isvann i sommer; nydelig farge som kan anbefales:)

Lill sa...

Hei..Det kommer til å bli en veldig flott kommode:)har selv fikset vår kommode som ble kjøpt til 50 kr som ikke var noe fin.Den ble malt hvit og fikk nye knotter og vips så hadde vi fått ett nytt møbel.Lykke til:)

KOSELIGE HJEM sa...

Åj, jeg har en akkurat maken kommode. Fikk den hos min kjære morfar da jeg ble født, det er forøvrig snart 44 år siden! Har ikke råd å kaste den, men vet ikke helt om jeg vil male den heller..... Valgets kval. Foreløpig har jeg satt den vekk i en bod, så får tiden vise.
Blir spennende å se hva du gjør!

Jannicke sa...

Jeg ville malt selve kommoden hvit, og så med lys lys turkis topp..
Så ville jeg hatt en del turkise "effekter" stående oppå..
Kanskje du finner knotter som er en blanding av hvite og turkise... DET hadde vært stilig! Lykke til!

Fotballmamma sa...

Det blir sikkert kjempefint. Vanskelig å si noe om farge, den skal jo helst passe inn hos deg da. Men jeg har jo sett litt av det du har laget før, så du kan trygt stole på din egen smak! (:
lykke til!

Virre sa...

Sååå fint det ble inne hos mini etter oppussingen. Sover nok trygt som en prinsesse der ja tenker jeg. håper formen din er stigende og at du ikke er sengeliggende iallefall!

klem fra virre