fredag 20. juni 2008

En prins er født

18 juni fikk venninden min en liten gutt.. I helgen skal jeg på barselbesøk. Gaven har jeg kjøpt i New York.. Hadde kjøpt gave 1 dagen vi kom bort der..men så havnet vi i Ralph Lauren sin babybutikk og jeg var dermed solgt !! å dermed ble det en gave til... Bare innpakningen i seg selv er jo et syn...
De brukte blått bånd til prinsepakker og rosa til prinsessepakker...*sukk*
Selve innpakningen var en omstendelig prosess...først brette VELDIG fint.. så inn i silkepapir...deretter gullklistermerke med emblem til forsegling, så hente eske, så klippe bånd... å så var det å klemme øynene så hardt igjen man bare kunne ...for så å trekke Visa kortet : ) Håper gaven faller i smak !

Gratulerer med lille prinsen

6 kommentarer:

Huset på toppen sa...

Wowww, så flott innpakning, amerikanerne er utrolig flinke med gavepapir, bånd etc. Nesten synd å åpne den hihi.... Ligger det en liten jakke inni,mon tro??

Ha en fin helg!!

Huset i skogen sa...

Jøss, her har enkelte butikker dfinitivt noe å lære. Ikke akkurat standard innpakking her til lands! Den nybakte moren bli nok glad og den vesle prinsen blir så fin skal du se:)

Ønsker deg en riktig god helg!

♥ Stines hverdag sa...

Så flott! Dette blir hun helt sikkert glad for. å koselig den gamle boken med glansbilder var Håper du finner ut hvor den kommer fra, det er jo gøy å vite...

BO sa...

Så flott innpakning! Trenger jo ikkje vera noko inni... :-)

Silje sa...

Utrolig lekkert pakket inn. Ralph Lauren har så mye flott til barn, jeg elsker det til jenten min.

Ha en flott helg!

Midnattsola sa...

Lekker innpakning! Ralph Lauren har jo bare lekre ting, så mottakeren blir nok fornøyd!

Ja, det er best å sette pris på dem man har rundt seg, både små og store! De er heldig som har besteforeldre og oldeforeldre som lever; de er en ressurs, og har mye interessant å fortelle hvis man bare tar seg tid til en prat!

Vi var å besøkte gutten min sin oldemor for første gang sist helg,- og det er jeg veldig glad for. Fint å møte henne; den enste oldeforelderen han har.

Ha en fin helg!