lørdag 21. juni 2008

Et kott med gamle skatter

På soverommet vårt har vi et kott som det er samlet allslags rot og vas.. Døren er som resten av huset tapetsert med gamle aviser som underlag før tapeten.. har tatt vare på noen store biter når vi rev ned alt under oppussingen.

lengst inne i kottet ligger denne lysekronen som jeg har mast i 4 år nå på å få sambo til å henge opp. Vil ha den på soverommet eller i trappegangen på vei opp. Har også en eske med gamle porselensdukker og dukkesengtøy liggende.. dette skal snart tørkes støv av å tas frem i dagens lys.
I morgen bærer det avsted til Lindesnes, så vi sees om en uke !!!

6 kommentarer:

irina sa...

Ja snnerlig er du heldig som har skatter så nært :)

Den lyskronen må dere henge opp så fin som den er !!!

God helg !!!

Sissel sa...

Hei!Første turen innom her..
Du må bare ta verktøyet i egne hender vet du og sette i gang..de mainnfolka nytter det ikke å vente på..det gjorde nemlig jeg..får det jo til sjøl da men plages kanskje litt ..og da sukker bare gubben tungt også kommer han for å gjøre det,slik at det blir gjort på orntli vis;)
Nå venter jeg bare på at det skal bli lys i lyskrona ..må nemlig monteres på lengre ledning...
skjer det ikke noe snart må jeg vel begynne å sette i gang sjøl så kanskje han iler til,..he,he..kvinnelist heter det visst;D

HildeS/Frøken Fryd sa...

Ååååå for eit skattkammer du har bak den døra der.
Nydeleg lysekrune som må få komme ut i lyset:)
Ha ei fin helg:)

@__EY__ sa...

Hei,

jeg har også tatt
vare på gamle aviser
som lå under et
gulvbelegg, artig.
(Ikke i dette huset.)
Nå ligger de i en
pose i "et kott" : )

Du skriver du bor
på landet, men kan
jeg skrive "kystjente"
bak "Shabby home ? No."
Gi svar om de ikke passer.

Helsing meg
på "naboøya".

Au revoir.

Tove sa...

Kjempefin lampe! Et triks jeg har oppdaget for å få mannen min til å gjøre noe.. Legg lampa et sted han mer eller mindre må tråkke over den ofte. Tilslutt blir han så lei at han rett og slett henger den opp! Prøv, her i huset virker det som regel:)

borghild sa...

He he, det tar tid noen ganger å henge opp ting:-) Nydelig kjole i innlegget under også, nå får godværet bare komme igjen, så den kan brukes:-) Kos der på Lindesnes! Klem B:-)