torsdag 17. juli 2008

Hageliv

De to siste dagene har vi vært ute i hagen store deler av dagen. Vi har lagt ny bark langs hele hekken mot veien. Klippet hekket på utsiden/ innsiden. Hogget ned ikke mindre enn 8 trær... hos naboen vel å merke, nå er det blitt mye luftigere rundt oss. vi har lagt brostein rundt septiktanken.. veldig fornøyd med resultatet.
Fruktdelen av hagen består av epletre, solbær og rips.. plommetreet uten plommer står en annen plass.. bør nok flyttes.
etter : vi magler sand så det er ikke fuget mellom stenene enda.. så dette er en sniktitt.. skal plante noen lave stauder rundt stammen på epletreet.

Hagestativet er og kommet seg på plass. Får masse energi når jeg ser raske forbedringer i hagen, skal ikke så mye til.. Nå er det rettere linjer med brostein rundt alle trær.. hageslangen snubler man ikke i når man går ut kjellerdøra. Vi har gjort masse mer, men det får du se en annen dag : )

Ha det fint så lenge !!

4 kommentarer:

Memories sa...

Blir lekkert i hagen deres! Styrer selv en del med uteplassen og har ekstremt mye vi skulle ha gjort, men med en mann offshore så tar ting litt tid!

Kjempefin blogg du har! Kommer helt sikkert igjen!

Ha en fortsatt god dag.

Jorunn sa...

Så fint det ble! Smart den måten dere har kamuflert septiktanken på :0)

krinkelkroken sa...

Kjempefint!
jeg klør i fingrene etter å få gjort endringer ute, men må ha minigraver først, og det blir ikke før mannen har ferie igjen i august!

Håper å få se flere bilder fra hagen din , ser lekker ut!

Hilsen Bodil F.T. sa...

Det er virkelig deilig å få gjort slike ting. Vi holder på med små forbedringer i vår hage også. det gjør godt både for trivselen og for helheten i hagen.