søndag 26. oktober 2008

Bursdagsforberedelser !

Bursdagsbordet dekket jeg i går kveld.. osteklokken fra loppemarked i går har fått seg to "liljer " fra en bukett jeg fikk til min bursdag. Dekket med papptallerkner ( FY skam, jeg er jo en miljøfreak ) så dette blir første og siste gang det skjer i Shabbyhome! En ostekake som ikke har fått kommet ut av formen. Pyntet enkelt med et hjerte siden lille gull er mitt hjertebarn : )

Cupcakes i laaange baner.. har stått i nesten en time å laget forskjellige frostings. ( men det var veldig kjekt ) Her med kokosfyll i midten, sjokolade på de rundt-


Kulørfarge jeg kjøpe i New York i vår.. sikkert med 1000 vis av e stoffer i. Fikk litt på hendene mine så de er knallrosa... pluss det sitter bom fast.. lurer på hvor lenge ? MissPinky : )


Gulrotkakemuffins.
Valnøttmuffins og blomstermuffins.. håper de faller i smak. I tillegg har min mor med marsipankake, vi har is, gele , sjokoladekake, og en mandelkake ( vist i tildigere innlegg.) de står begge til tining nå.


Da kan gjestene bare komme ! Viser gavene i senere innlegg.. allerede fått masse nydelig strikkeklær !!


Klem MissT


6 kommentarer:

Frk Mille sa...

Mmmm, her var det mye kvess AS. Gleder meg allerede til å spise rester ;). Fint bord du hadde dekket. Blir nok en perfekt feiring det for mini!

Klem Frk Mille

Solveig sa...

Kjempe fint bord:)
Og for noen lekkre muffins!
Mmm, de går vell fort;)

Kos dere med feiringen:)

Aina sa...

Så søtt dekket på, prikker er en sikker favoritt hos meg, og "desverre" er nok papptallerkener veldig lettvint-kjekt å kunne konsentrere seg om annet enn oppvask også da.
Mange muffins, ser jo så fristende ut.
Forresten, angående den gyngehesten, jeg malte Martins gyngehest lysblå, ligger 29.august Bursdagsfeiring og overdose polka-dots innlegget, hvis du vil se.
Jeg har en gyngehest som skal males hvit også, men det har jeg ikke giddet ennå;0)

Forsatt fin helg til deg og dine.

Merete sa...

Så koseleg pynta bord!! og sååå mykje godt...mmm.. fekk lyst på noko godt her nå ;o)
God søndagskveld til deg1

by Siv sa...

Så vittig, jeg har hatt 2 års dag i dag,og der ble det gulerotmuffins også. Nam nam
*Siv*

pepperkverna sa...

Her var det mange flotte muffins! Hege