lørdag 25. oktober 2008

Loppislørdag !

I dag har jeg vært på 3 loppemarkeder.. en skikkelig loppislørdag. Det ble ikke store fangsten men litt ble det nå. Denne stakkars gyngehesten som mangler fjeset sitt : ) hadde tenkt å male den i en lys farge, hvit etter eller isblå.. usikker.. kom gjerne med tips/forslag! Ser det er et lite linselus som har lurt seg med på bilde... hun så litt skeptisk på den nye hesten sin før den ble prøvd ut til stor fryd og jubel : ) En STOR brødkrukke, en osteklokke og en gammel ostehøvel fikk bli med hjem ! Jeg fant også en tallerkenhylle til den nette sum av 20 kr!!! men den fikk en vennine heller kjøpe : ) men jeg finner nok en tallerkenhylle en annen gang heller.

Jeg har vunnet en julegavetrekning hos Mollys heaven !! Det var jammen en kjekk overraskelse å komme hjem til, fordi nå må så å si hele huset ryddes og vaskes før vi kan åpne dørene for stort familieselskap i morgen ! Kjekt å være tilbake i bloggens verden igjen : )

5 kommentarer:

elisabeth sa...

gLEMTE Å SI GRATTIS TIL DEN STORE LILLE PIKEN;)

Og det diktet fikk vi også som julegave fra barnmehagen, og gjette om tårene bare trillet...sukk! iallefall når jeg visste jeg hadde jobbet 70 timers uke i hele julebords sesongen.

Og alle de kjolene du viser kunne jeg godt tenkt meg!!! Spesielt den nederste, vel egentlig alle...elsker kjoler:))

God lørdag!

Ingunn sa...

Bra fangst det her da!;)Brødboksen var kjempe fin!;)

God lørdagskveld!

Tulip sa...

Fine loppisfunn! Koselig gyngehest, selv om halve hodet er vekk.
Går sikkert an å sy et fjes å feste på med nagler.

Fin brødboks!

Min vri sa...

For en flott brødboks! Skikkelig kupp.

Ha en fin lørdagskveld! :)

- minvri.wordpress.com

Frk Mille sa...

Fiine gyngehesten mini fikk seg og ikke minst brødboksen som hu mor fikk.
Snille Miss T som fant tallerkenhyllen som hun ville jeg skulle kjøpe. Lover jeg skal skaffe deg en som er mye finare. Starter skattejakten på mandag!!

Ha en fin høstkveld i Shabbyhome hjemmet!