søndag 5. april 2009

Vårdag

I går var vi ute og jobbet i hagen hele dagen. Her ser dere endene som kommer hver vår og bor i hagen helt til september. Det passer ekstra bra nå siden mini elsker alle dyr og synes det er superstas å gi de mat : ) Påskeliljene står i full blomst nå.

Dette håper jeg er " høstfloks ? " . Tok en avlegger i fjor og satte rett i jorden...avleggeren kom seg aldri, men disse spirer rundt der jeg satte den ned. Noen som vet om dette ligner Høstfloks eller hva det heter?

Plereblomstene har begynnt å titte frem. Staudene begynner å få farge igjen.. Her må jeg klippe vekk litt mer vissent ser jeg....


Hortensiaen har masse knopper : )


Husker ikke navnet på disse, de har blå blomster på toppen og sprer seg fort !Her står noen av staudene og koser seg i solen... Gresset har jeg ikke turt å klippe ennå.. , men det må gjørs ganske snart for det er HØYT---


Svigerfar var innom og klippet og bandt ned plommetreet, han garanterte plommer dette året. Treet er 5 år i år og har aldri gitt oss en eneste plomme !! Så vi får se hva denne sommeren bringer : )

Håper på flere SOLSKINNSDAGER !!!

4 kommentarer:

mi-rachel sa...

så kjekt med vår ...og alt som titter frem i hagen.

Christine Louise sa...

Så deilig med vår. Og så utrolig koselig å få besøk av ender hvert år da :)

Ha en flott søndag...

Sivs hus sa...

Hei, takk for hyggelig hilsen. Så vakre vårbilder du har tatt i hagen din. Hos meg krymper snøen endelig. påskeklem Siv

Trude sa...

Herlig med vår, ja. Vi har også to plommetrær (plantet dem da guttene ble født for 6 år siden). De har aldri gitt oss frukter... Og mannen har prøvd alt:-)Sier han, iallfall. Lykke til med trærne og ha en trivelig vår.