fredag 11. juli 2008

Snoping

Når man slanker seg og ikke bruker penger på snacks, kjøper man heller litt Dyrberg /kern : ) Det gjør ijaffal jeg . I morgen skal vi i bryllup , så jeg trengte noen nye øredobber. Et smykke og et anheng fikk også bli med hjem.
Elsker dette merket, kunne kjøpt alt hadde lommeboken tillatt det : )

Nå skal jeg bake kake til bryllupet i morgen. Har planlagt pyntingen allerede, håper bare jeg klarer å sette det ut i virkeligheten ..

Tusen takk for alle kommentarer, det er veldig kjekt !!! Har oppdaget en del " nye " bloggere også.. så bare fortsett med å legge igjen et lite spor : ) .Jeg ser det er mange innom også uten å legge igjen et spor etter seg. Men takk for dere titter innom alle sammen : )

Ønsker dere en flott helg!!


6 kommentarer:

tinemor sa...

Jeg er så enig!
D/K har så mye lekkert.
Det har blitt en del smykker fra dem her hos meg ja, opp igjenom tiden.
Ønsker deg en god helg!

janne - kathrine sa...

Hmmm - spiste du såå mye snop da... ;-)

Flotte smykker i alle fall!

Ønsker deg en flott helg :-)

borghild sa...

Utrolig mye lekkert, ja!! Selv er jeg veldig glad i Thomas Sabo, og har flere ting derfra, men det går jo litt i samme sjanger.
Og englevingene er rett og slett kjøpt på Panduro, og de har mange størrelser! Og billigere enn der kan det ikke bli! Kjøpte de da storebror skulle ta ettårs-bilder, tenkte han ville bli kjempeskjønn med disse på ryggen... Men så hang de ikke noe godt på i tillegg til at han ikke var særlig lysten å ha de på heller, så bildene ble tatt uten... Klem B:-)

Anemone sa...

Å ja, de smykkene bar elsker man :-))

Virre sa...

å gud ja, dyrberg/kern er absolutt smykkefavoritten, kjøpte faktisk ett tidligere i uka, halv pris enkelte steder i byen nå så det sier seg jo selv at det må bare bli med noe hjem. Tror kanskje jeg må ta en tur over helga å kjøpe noen øredobber også :) Kjempe lekre de du hadde kjøpt! Kos dere i bryllup i morgen. Ta bilde av kaka da bare for å friste oss litt :) Klem fra Virre

Minime sa...

Hageslangestativet ble skikkelig bra. Du gjorde en knall jobb der, imponerende at du så for deg resultatet da du så det første gang. Noen er så flinke til å se mulighetene som er der. Ha en fin helg.