lørdag 28. februar 2009

Små hekleprosjekter.

I løpet av gårsdagen heklet jeg noen småting til... dette skulle egentlig bli en muffins..men det ble en brosje eller blomst , vanskelig å si : ) Men den kan jo pynte opp et skjerf eller et klesplagg.
En til blomst, disse er veldig greie å hekle.. Har lekt med tanken på å hekle en drøss av disse i ulike farger og størrelser å sy de sammen til et fargerikt skjerf til mini.

Slik ble min fantasimuffins...LANGT fra slik den egentlig skulle se ut.!! får prøve meg en gang til senere.

Tror jeg begynner på et slikt blomsterskjerf til mini nå i eget shabbydesign : )
GOD LØRDAG TIL DEG



torsdag 26. februar 2009

Helgepyssel

En ny hortensia er innkjøpt til helgen. Den pynter så fint opp i vinduskarmen. All snøen er endelig smeltet bort !
Jeg har sett på mange ulike blogger at det hekles både muffins, kaker, sopper og masse andre søte småting. Prøvde meg på en sopp og en blomst i går kveld.. Jeg får bare øve videre., hadde desverre ingen mønster så det ble mye prøving og feiling, mest feiling som du kanskje ser : )

I kveld er det helaften med foreningsjentene !


onsdag 25. februar 2009

Påskeegg makeover i shabbystil : )

Slik ble egget etter en omgang med sprayboksen, slikepapir og ulike blonder og slikebånd.

Jeg skal lage flere slike. Syns det ble ganske dekorativt : )
Egget skal fylles til randen av påskemarsipanstenger , de er klar favoritt her i huset !




Da kan nedtellingen til påsken starte : )

Påskeegg og kveldskos.

Nå skal jeg kose meg med god kaffe og sunt tilbehør !! Har STORE planer om en sunnere livstil slik jeg får mer overskudd og energi i hverdagen ! Det nærmer seg bikinisesong med stormskritt..jiiiks !! Dette gamle påskeegget skal få seg en real makeover i ekte shabbystil ... bare vent å se.

Nå er vi halvveis til helg ! På fredag skal jeg på Anne Kat Hærland show med foreningsjentene og middag og drinker etterpå . Gleder meg : )



tirsdag 24. februar 2009

Vaser fra fretex

Disse to vasene kjøpte jeg i dag. Passer både til å ha småblomster i og ha sterinlys i.



Ha en flott tirsdagskveld.

Posted by Picasa

lørdag 21. februar 2009

Karse

Det spirer i kjøkkenvinduet mitt. Dufter godt gjør det også. Karse har mange bruksområder. Det er godt på fisk, leverpostei, omlett, sauser og kylling.

Det er kjekt med friske urter i kjøkkenet. Flere skal plantes og testes ut : )

I sommer skal jeg plante mye mer bruksplanter enn jeg har gjort før. Har store planer for denne sommeren. Jeg blir rene grønnsaksbonden skal du se : ) Go green er jo den store trenden nå, og vel og bra er jo det.

fredag 20. februar 2009

Burberry

Denne fine vårjumperen kom Shabbymannen hjem med til mini etter en reise med jobben. Han er veldig flink å kjøpe gaver når han er ute å reiser..før var de til meg, men det er slutt på de tider : )

Den passer nok fint med både jeans og vanlige bommulsbuker.

Box pimping !

Denne boksen kjøpte jeg på fretex i uken. Den skal tapetseres inni med tapeten jeg viste dere for litt siden. Litt usikker på hva jeg skal gjøre med utsiden.. males hvit med en tekst eller en figur fra tapeten kanskje? God fastelavenshelg !!

tirsdag 17. februar 2009

Sommerkjoler fra Noa Noa

Denne vår / sommerkjolen kjøpte jeg meg i dag. Den er pyntet med vakre broderier på hele brystet og rundt halsen. Se kontrasten med snøen på terassen i bakgrunnen...brr...kjolen må nok henges pent i skapet i påvente av våren : )



Denne kjolen til mini klarte jeg bare ikke gå forbi. Den var enkel i snittet og kan enkelt pyntes opp med finbluse og smykke eller bare brukes med polo / body under.



Jeg vil ha VÅR nu !!!

mandag 16. februar 2009

Sydd min første pute !

I kveld har jeg vært litt kreativ igjen. En ny pute til sofaen er blitt til. Kjenner at jeg trenger omgi meg med litt lysere farger nå som det går mot vår : ) Jeg elsker dyr med horn , så motivet glir rett inn her i Shabbyhome !




Håper å sy noen flere i løpet av uken !

søndag 15. februar 2009

Søndagpuslerier

Denne tapeten kjøpte jeg i forrige uke på Åhlens. Er ikke helt sikker på hva jeg skal bruke den til enda. Muligens tapetsere en hylle og litt småting til mini sitt rom. Det går framover med heklingen. Bildet tok jeg i går morres.. det var strålende sol fra skyfri himmel : )
Noen gåsunger i et gammelt olivenglass er blitt pyntet med sinkhus. Jeg fant et gammelt blad om påskepynt , så nå skal jeg lage noen egg .


God Søndag.

lørdag 14. februar 2009

Flotte Valentinsroser : )



Har jeg fått av min kjære i dag : )
Blanding av rosa og røde roser-- lukter himmelsk !!

Kjekt med friske roser på bordet... nå lager han middag mens jeg sitter foran peisen med beina på bordet og hekler : )

God helg

Barnestoler

Her er stolene jeg kjøpte i går. De er skikkelig tunge og massive i heltre. Da velter de ikke så fort. Hadde tenkt å male de hvite men jeg syns egentlig de var ganske så fine slik de er også. I kveld blir det 3 retters middag med god vin : )
Happy Valentine !!



fredag 13. februar 2009

Vårklær fra NoaNoa

Jeg kjøpte noen nye vårklær til mini idag. Syns ALT de har på Noa Noa er lekkert, det er så mange flotte detaljer på klærne. Her er en nattkjole med et lite broderi nederst på armen. Denne blir nok brukt som en vanlig kjole med strømpebukse til. En gammelrosa strikkejakke som passer til det meste.

En til nydelig kjole !!! Å som jeg gleder meg til mini kan bruke disse nye plaggene.

En røff strikket tighs med knapper nederst på bena.




Ellers kjøpte jeg 2 stoler til mini sitt rom på fretex i dag, men de får dere se en annen dag.
Ønsker dere alle en flott valentinshelg !!

torsdag 12. februar 2009

Ilse Jacobsen

I dag har jeg endelig fått lønn ! En kobinasjon av det + at man jobber midt i byen kan være ganske farlig. Jeg fikk kjøpt en gave til Frk. Mille.
.......og en gave til meg selv. En fantastisk herlig tighs ! Denne kommer til å bli flittig brukt

onsdag 11. februar 2009

Heklestatus og barseltreff.

Jeg har heklet 8 ruter til nå. Det er veldig kjekt, man blir jo helt hektet. I kveld skal jeg ha barselforening uten de søte små. Disse lysestakene og lysene kjøpte jeg også i går. Lene Bjerre duken passer perfekt til fargen i lysene.

Jeg har kjøpt noen oppmuntringsgaver til hun ene i barselgruppen. Hun går igjennom en tøff tid nå. Håper hun blir frisk igjen og at gavene faller i smak.

Nå må jeg gjøre siste finpuss før gjestene kommer !

tirsdag 10. februar 2009

Nye espressokopper og bestemorsruter !

Disse 2 søte espressokoppene kjøpte jeg på Brødrene Pedersen i dag. Tefatet var laget slik at koppen passer i den ene enden så er det plass til noe " attått " ved siden av...mmm. Disse blir nok flittig brukt. Her er morsdagspresangen min. Interiørblader og god bodylotion : )
Så langt er jeg kommet på bestemorsrutene...hehe.. men jeg tror jeg har forstått gangen i det nå. Hekletøyet har jeg i en fargerik boks fra House Doctor.



Nå må jeg tilbake til heklingen , så jeg ikke glemmer hvordan jeg gjør det !

mandag 9. februar 2009

Kommode før og etter

Før Etter mange strøk maling, sparkling av gamle håndtakhull ble den slik. Knottene har jeg kjøpt påkremmerhuset.

Ha en fin uke ! Nå skal jeg begynne å hekle bestemorsruteteppe til dukkesengen : )

søndag 8. februar 2009

Enkel strikkehals !

I formiddag strikket jeg denne halsen til mini. Den er rillestrikket og sydd sammen halveis på midten for å danne en brettekant oppe og nede. Jeg pyntet den med 2 hekleblomster. Får se om den passer når mini våkner etter hvilen sin. God morsdag !

torsdag 5. februar 2009

Heklet sjerf

Jeg har aldri heklet før , men nå har jeg fått helt hekledilla !!! Dette lille skjerfet heklet jeg til mini i løpet av gårsdagen. Jeg fikk god hjelp og veiledning i pausen på jobb i går, så hele kvelden i går satt jeg og heklet. Blomsten har jeg heklet i dag. Slik ble det. Jeg fant oppskrift i BenteB sin blogg. Det er kopi / etterligningsoppskrift av et NOA NOA skjerf. Dette passer nok fint til våren., lyst og lett : )

Nå må jeg finne noe annet enkelt hekletøy å prøve meg på !

mandag 2. februar 2009

Ralph Lauren

Under oppussingen av mini sitt rom fant jeg denne lekre Ralph Lauren kjolen jeg kjøpte til henne i New York i fjor. Den vil jo passe perfekt nå i sommer. Den er bare superfin !! Flax jeg fant den, for den lå klemt i en pose langt bak i et kott.



lag på lag med blonder og tyll.

Det er broderier over hele kjolen. Det er egentlig en brudepikekjole.


Nå kan sommeren bare komme for finkjolen er på plass : )

Ha en fin uke alle sammen !