søndag 2. desember 2007

Kjekk uke.

I adventsstaken er det en skål i midten som kan fylles med pynt, snob eller hva man ellers måtte ønske.. veldig kjekk.. likte den knallgodt. Skal ta bilde med pynt og lys senere..
Disse glassenglene var utrolig fine i "real life " .. årh.. dritkamera... nissefar.. tok du hintet ?
Dette har vært en kjekk uke. Sambo kom hjem fra Milano på torsdag med masse flotte klær til mini fra Zara Baby og benneton. I tillegg hadde han med gode viner, olivenoljer, parmesanoster og div . tapas skinker og slikt.. mmmmm.. vi hadde barnefri for 1 gang på fredag så da koste vi oss med masse go mat og vin. Lørdagen ble etterfulgt av en del besøk på dagtid på kvelden hadde vi middagsgjester med knallgod mat , dessert og en del vin og til og med "sjampanje " som hadde vært lagret i et halv år i påventa av at vesla skulle melde sin ankomst først : ) så det var en passende annledning og sprette den i godt venneslag . I dag har min mor kommet hjem fra sin årlige julemarkedtur. Hun hadde kjøpt allværsjakke til meg, myyyyyyye klær til mini, adventstake , 2 glassengler, julegodter og selvfølgelig bacon og dansk remulade.. ( et must hver gang noen er i DK )

I dag har jeg funnet frem julepynten men ikke fått pyntet noe serlig. ..må vaske først. Vi får øyeblikk besøk igjen nå , så nachosen står i ovnen og så har vi rester fra kaken vi hadde på lørdag så da blir de jammen en liten dessert i dag også. Klem fra kakemonsen som ennå er 10 kg + etter fødsel...hmmmm.... men man må jo få kose seg litt i denne førjulstia..hehe : )

1 kommentar:

Aina sa...

Høres ut som en kjekk uke ja,både i matveien og innbringende på gavefronten!

Den adventstaken var smart, jeg venter på min fra Perfect home, men jammen fant jeg en søt enkel en på Fretex i går. Her går vi etter mottoet: jo flere, jo bedre;-P

Det er lurt å legge inn ønskelisten til nissen her ja hihi...

10 kilo må vel være lov..ehm har mine 10 for mye etter 4 mnd.jeg*sukk*
Lykke til med vasking og pynting.