torsdag 15. mai 2008

NM i hagearbeid !

Her er servietten jeg snakket om i forrige innlegg. Slik ble den.... sneisen den : ) Jeg skulle hatt en med litt mindre mønster slik selve skålen viste litt bedre.. men dette var bare en test.
Basilikum på kjøkkenbenken hører sommeren til.. denne skal deles i mange små planter og plantes ut i kjøkkenhagen min ( den eksisterer ikke enda , under planlegging )

Plenen er slått, noen gamle utemøbler står på en liten skiferplatting, luket i X anntall timer i dag, plantet noen stauder i krukker.. det er noen stauder som brer seg veldig så jeg tester de ut i krukker først. Fulgehuset er fylt opp med fulgemat og en trillebår med løvetann er også røsket opp av jorden..det er en sort som ALDRI tar slutt !!! I går kom rett hjem bladet igjen.. det er så kjekt med masse ny inspirasjon til uteplassen ! Det var et bilde fra nabolaget mitt i denne utgaven... kunne nesten se mitt hus..
Håper dere er klare til 17 mai alle sammen.. 2 dager igjen..

2 kommentarer:

Grip dagen sa...

Jeg ble også veldig inspirert av "Rett hjem". Dvs. jeg har reservert meg mot reklame, så rett hjem får jeg det ikke. Jeg måtte hente det på Montèr...

Jeg ble så inspirert at jeg var på en himla shoppingrunde igår!
Så reklame for noen nye butikker som jeg fikk så lyst å besøke.
-Farlig med reklame...

Ha noen fortsatt sommerlige dager!
Klem Marit

Tove sa...

Så flott blogg du har, har kost meg en stund her nå. Er så morsomt å oppdage ( for meg da ) nye blogger:)

Kommer snart igjen!