onsdag 3. desember 2008

Førjulstid

Mens jeg ligger hjemme til sengs får jeg lagt mange planer for hva jeg skal gjøre når jeg blir frisk. Bladde i et ukeblad her om dagen å fant noen søte konglejuletre som ikke så så vanskelige ut å lage selv.. kanskje gi dem en omgang med en sprayboks etterpå ....eller ikke. Legg merke til det søte juletreet på det nederste bildet, må nok kopiere den ideen også : )
Denne søte Tildaen kom Frk. Mille med til meg her om dagen. Hun sitter i kjøkkenviduet og pynter opp sammen med adventstaken.
I tillegg hadde hun med en spesiallaget julestrømpe til meg.. Hun vet min store begeistring for dyr med horn..hehe : ) Den var knallflott. Tusen takk snille deg !
Denne sølvhjorten fikk jeg av min mor etter hun hadde vært på julemarked i Celle, Tyskland. I tillegg til mange kilo julesnop, vinterdress til mini, leker til mini, oliven og andre herligheter. Det er dama som kan handle det !!


Nå jobber jeg for fullt for å bli frisk slik at jeg kan få satt alle planene mine til livs før julen er over ! : )2 kommentarer:

Synnøve sa...

Så mye fine idder du har:))
Mye fint har du også:))
Kjekt med ei snill mor.
God bedring

Bette sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!! Så koselig hjem du har! Kommer nok innom bloggen din flere ganger=)
-Bette-