onsdag 10. desember 2008

Julekaker.

Det bakes stadig flere og flere sorter julekaker her i Shabbyhome! I går laget jeg kransekakestenger og de ble knallgode.. sprø utpå og seiiige inni : ) deigen var ferdigkjøpt på bakeri. I dag kom min mor med denne søte julekakeboksen til meg. Det passet perfekt for de andre kakeboksene mine begynner å bli temmelig fulle : ) utenom fingerkremboksen,,, som er nesten tom igjen, må nok lage en ny prosjon av de.

6 kommentarer:

Monicas sa...

En sånn vil jeg og ha.:) har sett meg ut en brødboks i samme stil...ha en fin kveld

Den gode feen sa...

Oj, nå fekk eg også lyst til å bake!Og det er jammen første gong eg kjenner denne bakelysta i desember. Tusen takk for inspirasjonen :) Nydeleg kakeboks du har fått deg!

Frk Mille sa...

Mmm, spar noen kransekakestenger til meg også. Det e herligt! Flotte boks du fikk av din kjære mor. Hun vet visst akkuratt hva du liker hun, eller har hun god smak :)

Prinsesse Elin sa...

Mine kransekaker pleier desverre å bli veldig harde. Derfor har jeg rett og slett begynt å kjøpe en kake i tillegg. he he. Så serverer jeg kransekaker og alle tror jeg har laga dem sjøl. Elsker kransekaker og de forsvinner fort. Boksen er perfekt. Akkurat sånn som jeg liker dem. Har sett på noen selv men jeg klarer jo aldri å fylle de jeg har har med kaker i løpet av julen så boksene blir brukt til diverse hobbyting. Denne hadde passa helt supert til alle stemplene mine. Ha en flott og julete dag. Takk for de koselige kommentarene som du legger igjen hos meg:O)

Thea sa...

Knalltøff boks... Jeg leter etter sånne både til cookies og brød, men finner ingen.. Da jeg forklarte familene at jeg ønsket meg snne bokser, var svaret: vil du ha svart eller i stål?? NEI! for det jeg ønsker meg er noe sånt som du har... Men den bainga tror jeg ikke jeg skal tenke på å begi meg utpå en gang.. Ti tommeltotter osv.. Ha en flott dag:)

Thea sa...

mye trykkleifer over, men tastaturet mangler noen bokstaver....