lørdag 13. oktober 2007

More gifts....
I dag fikk jeg djevelluene jeg hadde bestillt fra mormor til samboern min. Hun er så flink og ivrig. Hun hadde stikket et lite sjerf, ragger, vanter av restegarnet som ble igjen. "Svigermor" hadde strikket små tubestømper de var også knallsøte.. å lette å strikke.. så nå skal jeg prøve meg igjen på disse ( prøvd 3 ganger uten hell ) .. synes de er sååå fine : ) Vil ha noen til meg selv også ...hehe.. men eg kan jo begynne med babystørrelse ivertfall.

2 kommentarer:

Frk Mille sa...

Å du e så heldige så har så mange strikkere i familien.. eg elske jo strikk. Nå må snart babygirl fatta hintet å komma seg ud sånn at me får hilsa på na.

Virre sa...

hehe...du har prøvd deg på spiralsokker du også ja! Nei, de er ikke så vanskelige å strikke. Prøvde ett par ganger jeg også, før jeg knakk den første lille nøtten. Det er jo rett og slett bare vrangbord som forskyves en maske til venstre for hver tredje omgang eller no sånt. Knekker man den nøtten med forskyvningen så går det strålende. Så det er bare å prøve en gang til. Dette klarer du :)