onsdag 25. mars 2009

Rhododendron og rammepimping !

Nå står Rhododendronen i full blomt !! Det tok litt tid før den blomstret men nå står den så flott å breser seg på kjøkkenbordet !! Jeg skal jammen plukke inn flere kvister fra hagen ! Disse to kjedelige rammene har fått seg en omgang med isvannmalingen : )
Nå står de til tørk på kjøkkenbenken med noen søte bilder av blomsterfeer inni. Disse skal enten på mini sitt rom eller ut i lekestuen til sommeren. Kjekt at man kan bruke det man har tilgjengelig. Bildene i rammene er printet ut fra nettet, helt gratis : )
Lille minifeen min har skarlagensfeber !! Jeg måtte hente henne i barnehagen og dra på legevakten. Hun har fått sin første antibiotikakur...dakar liten. Kanskje fee bildene må opp over sengen hennes slik de kan passe på at hun sover søtt og er trygg : )
God onsdagskveld.

5 kommentarer:

Maria ( Idekroken ) sa...

Oj, tok du inn en kvist i høst? Det var så utrolig fint. ;)
Klem Maria fra Idekroken

Amyzare sa...

Når tok du inn kvistene? Jeg tok inn noen for noen uker siden og prøver å være tålmodig:P

Og lyst å dele hvor du fant de kjempe fine bildene?

http://amyzare.wordpress.com/

MODERN COUNTRY sa...

Heisann, takk for herlig hilsen!

Så fin Rhododendron din er, tenk at du har fått den til å blomstre. Jeg tok inn noen syrinkvister i forrige uke og den har også blitt grønn og fin. Det blir ikke noe blomster selvfølgelig, men er allikevel så herlig vårlig :)

Ha du også en trivelig kveld!
Klem Aina

Miss.T sa...

Kvisten tok jeg inn for et par uker siden. Skrev inn fairy på google så kom siden opp. Husker ikke navnet i farten.

ChatrinesLiving sa...

Stakkar liten, håper hun er på bedringensvei:)
Så gøy at det blomstrer inne! Satt å tengte på at jeg skulle ta inn noe grener syrin som jeg har i hagen,har jo ikke aning om de vil blomstre inne. Men det går jo ann å prøve:)

Ha en ritkig fin dag!
Klem fra Chatrine:)