fredag 22. februar 2008

Gjennbruk !

I går kveld bakte eg muffins te ei gravid vennine. Hadde jo nyttårsforsett om å gjør noen gla kver dag..å i går håbe eg hu blei gla. Hu hadde rydda i klenå te jentå si... å eg fekk med meg ein heile boss sekk ++ med klær eg kunne se om eg ville ha...å så masse fint det va !!!.... masse kjoler, flotte bluser, dresser, jakker, det du ser her e kun et miniutvalg. Kun en liten ussel pose ble tilovers.. å det va kun pga at de var for små til prinsessa mi.
En liten smakebit til... dette er bra for miljøet !! Det er jo blitt så populært med bytteringer for voksne også..kanskje jeg skal foreslå det neste gang vi har forening !!!
Ønsker dere alle en riktig god helg.

4 kommentarer:

Aina sa...

Så kjekt, vi fikk også mye arvet klær til lillemann, har faktisk nesten ikke kjøpt et eneste plagg for han har arvet klær fra 2 småttiser, og fikk så utrolig mye klær i gave da han ble født.
Så gjenbruk liker vi;0))
Vinterhagen din ser ut til å være en topp plass, lekre utemøbler!
Ønsker deg også en god helg!

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Det var et nyttårsforsett som det stod respekt av! Kjempekoselig å bake til ei venninne. Veldig fint å arve klær. Og så mye pent også!
Fortsatt god helg! Trine

elin1976 sa...

Så snill du e. Ser du skrive på dialekt så då gjør eg og det. Sian eg tru at me ikke bor så himla langt frå en annen så rekne eg me at du skjønne kæ æg skrive.
Muffins ble det bakt her i går. Men dei var ikkje någe gode i det heile tatt. Mannen hadde vært ute på egenhånd og kjøpt sånne "muffin på 1-2-3" Ikkje Toro sine men en annen levrandør. Har smakt dei bedre for å sei det slik.
Her blir det baking i dag og for mor nekte å sidda ein heile dag på ridestevne og eda nudler eller pommefritz. Der går grensa.
Så i dag skal eg laga horn med skinka og ost inni som me kan ha me åsse.
Resten av helga skal denna dama sy. Må gjør ferdig tingan te krims og krans te helgå. Hvis du bur i nerheten så må du komma ned ein tur te Vigrestad. Det begynne kl. 19 på kvelden den 29.
Ønske deg ein flotte lørdag. Knib frå na Elin:O)

chatrine sa...

Så koselig å få gi noe, tror hun ble gla for muffinsene ja:)
Å så er det jo valdig koselig å få noe;) Tenker klærne blir godt brukt ja. Klærne etter mine unger har gått i arv flere ganger.
Ønsker deg en kjempefin helg!
Klem fra chatrine:)