fredag 15. februar 2008

Travelt

Endelig er jeg på beina igjen !! I går kveld fikk jeg ivertfall tak i servietter og lys til dåpen. Slengte meg også en halvtime i solarium for å dampe ut siste rest av ulumskheter å ikke minst for å få en anelse farge av noe annet enn blåhvit..
Nå går turen øyeblikk i kirken for dåpssamtale , deretter er det å handle inn all mat å bestille blomster. I morgen skal koldtbordet lages, bordene dekkes og pyntes så er vi i boks forhåpentligvis vis alt går etter planen !
I tillegg har jeg en samboer som ringer hele tiden å maser om en båt han vil vi skal kjøpe ( JEG er ikke noe båtmenneske i tillegg har vi en helt grei båt ) å nå har han visst bestillt seg tur til BODØ på mandag for å se på denne båten * sukk *

6 kommentarer:

Lisbeth sa...

Lykke til, det blir nok et nydelig barnedåp.
klem

Lisbeth sa...

Åhhh, EN barnedåp heter det...

Frk. Mille sa...

Bler sikkert ein flotte barnedåp i rosa. Det e løye med de mennene når de har fått någe for seg. Lykke te med barnedåpen. Ha en fin helg!

Aina sa...

Det høres ut som det blir en aktiv helg for deg, men det blir nok verd det, en fin høytidsdag med god mat og "kjenner" jeg deg rett nydelig pyntet:0)

Husk å pust mellom løping og gjøremål, lykke til!

Klem:0)

elin1976 sa...

Du må ha en flott lørdag og ei fantastisk helg.
♥ fra Elin:O)

Eva sa...

Hei!
Så arti å se hvordan ei manma til ei jente ordner til dåp:)
Her er det dåp på søndag,til en liten gutt,od det går i lyseblått.. Er jo veldig arti å ordn til de små,selv om de ikke skjønner så mye.Men man ordner jo og styrer for seg selv også:)

Hilsen fra meg